Arriba el TerrorMolins d’aquest any, i no se’ns en ha acudit una altra que tornar-hi després de el xou de l’any passat. Aquesta és la XXXVII Edició, i el tema principal serà Brian DePalma. Estem segurs que seria absurd no anar-hi, de manera que estareu informats de qualsevol novetat.  Sí, per si en dubtàveu, hem decidit enviar-hi de corresponsal en David Muñoz, del qual no ens refiem gaire, però intentarem mantenir-lo a ratlla. Ens ha promès cròniques i alguna entrevista, si l’agafen. Estarem de sort si el deixen passar. Encara que no us preocupeu, no estarà sol, també hi serà present en Marc Musquera, el nostre pèl-roig preferit, que ja sabem que aquest sí que treballa.

Aquest any el festival comptarà amb una programació força interessant, entre les que trobem una retrospectiva del cinema de DePalma, Mandy una de les sessions de més confusió al Festival de Sitges i les infernals 12h de terror pur.

Cordeu-vos el cinturó i agafeu-vos fort, perquè el TerrorMolins no deixa ningú indiferent!

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentSaló del Manga 2018
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.