L’escriptor espanyol Ama Lean publica la seva primera novel·la, 3:04 AM, un thriller ple de misteri i suspens. L’obra està publicada en format digital de la mà de Bebookness, l’agregador de llibres electrònics, a les principals botigues d’ebooks del panorama internacional: Amazon, Apple, Google Play, Kobo i Barnes and Noble.

La novel·la presenta l’Éric, un home ateu que té una vida sense alts i baixos, i la seva comunitat de veïns. Un bon dia, es veu immers en un estrany i misteriós accident: un terrible ésser nascut d’entre les tenebres apareix a casa seva. L’hora de l’atac? Les 3:04 AM.

L’Éric, en veure que hi ha molts successos a la seva vida lligats a aquest número, decideix recórrer al seu amic Sergi i a la Marie per intentar desemmascarar qui o què hi ha darrere d’aquest misteri.

L’estranya situació posarà en posició d’escac i mat l’escepticisme de l’Éric, que s’adonarà que res és el que sembla i haurà de lluitar contra allò que no creia possible per tal de salvar a aquells a qui estima.

Pots trobar el llibre 3:04 AM aquí.

AnteriorCrítica de ‘La gran enfermedad del amor’
SegüentTop 10 de novel·les 2017 de L’escriba
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.