Dissabte, 13 juliol, 2024
 

Sherlock Holmes i tu esteu expectants per poder destapar l’homicida que ha gosat occir el gran emperador de Roma. Per això, decidiu reunir tothom altra vegada al menjador i demaneu a la cuinera que prepari una mica de te i pastes per calmar l’ambient. Mentrestant, habiliteu la sala del te com a lloc d’interrogatoris i aneu cridant, un per un, tots els sospitosos.

Ja heu posat en comú el que sabeu sense intentar prejutjar a ningú. No us ha estat possible localitzar la policia però en Holmes ha estat prou viu per saber que l’assassinat s’ha comès fa aproximadament uns trenta minuts, cap a dos quarts de 10. Per sort, tu has estat tota l’estona al menjador i has pogut controlar les entrades i sortides de cadascú. Seguidament, heu improvisat quatre preguntes guia per fer als sospitosos: on eren a l’hora del crim, què feien, amb qui estaven i si han vist o sentit alguna cosa estranya.

Després de cada coartada us prendreu uns minuts de descans per posar en comú les vostres reflexions i ordenar la informació que acabeu de rebre.

[td_block6 sort=”alphabetical_order” limit=”8″ category_id=”10″ hide_title=”hide_title”]