Castellnou Edicions publica els seus nous quaderns de vacances. Amb l’estiu, arriba el temps de passar-ho bé, estar amb la família i els amics, banyar-se a la platja o a la piscina… Però també és important repassar tot allò que han après al llarg del curs escolar de forma divertida!

Per això, l’editorial llança al mercat la seva nova col·lecció de quaderns d’estiu, que van des d’Infantil 5 fins a 2n d’ESO i combinen el repàs i els jocs perquè els més petits es diverteixin mentre aprenen.

Cada un dels quaderns s’adapten al curs que ha realitzat l’infant i s’ajusta al seu nivell. Per tal de facilitar l’aprenentatge, compta amb una pàgina de presentació per tal que facin la seva pròpia planificació a més de diverses activitats per treballar l’anglès. I per si això fos poc, hi ha un Joc amagat en què podran guanyar un munt de premis. Finalment, no ens podem oblidar del solucionari, amb el qual podreu comrpovar els resultats de les activitats i el seu assoliment.

Educació infantil i primària

Els quaderns d’educació infantil i els de primària presenten les activitats organitzades per ESPAIS.

Educació secundària

Aquests quaderns presenten les activitats organitzades per TALLERS.

El Joc Amagat dels quaderns d’estiu

Les activitats que l’alumne anirà resolent al llarg del quadern li donaran pistes per resoldre el Joc Amagat, amb el qual pot guanyar fantàstics premis!

Amb els quaderns d’educació infantil i els de 1r, 2n, 3r i 4t de primària pots guanyar una entrada per a 4 persones a Port Aventura i 10 lots de llibres.

Els de 5è i 6è de primària i els dos de l’ESO sortegen un patinet elèctric i 10 lots de llibres.

Com participar?

  1. Entra a la web de Castellnou
  2. Fes clic a l’apartat del sorteig d’estiu
  3. Completa el formulari que veuràs
  4. Adjunta en aquest formulari la foto del Joc Amagat resolt i correcte!

Sorteig vigent fins al 10 de setembre.