Aquest cap de setmana l’editorial Xandri ens ve a presentar el seu darrer llibre: Terra de crims, un recull de relats negres amb presència d’autors osonencs i, en especial, de la nostra col·laboradora Irene Solanich. La presentació tindrà lloc dissabte 27 a les 7 de la tarda a l’Ateneu de Manlleu.

Sinopsi

El crim està a tot arreu… i sí, també en tenim als nostres pobles i ciutats. El llibre que tens a les mans és un recull de deu relats breus escrits per cinc dones i cinc homes que comparteixen la passió per la novel·la negra i han decidit ambientar-la al costat de casa nostra. Els capítols del llibre els tens ben presents perquè formen part del que som. Tradicions, expressions, trets culturals, gastronomia,… Obre bé els ulls i la ment i veuràs que vivim en una terra de crims amb motius molt nostrats per matar…

Us hi esperem!

Comparteix
AnteriorCrítica de ‘Els 100’
SegüentNominacions als Oscars 2018
Aida Montoya
Sóc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici la correcció i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.

Deixa una resposta: