Les millors ferrades de Catalunya

Pep Mayolas i Miquel Soro
Ed.: Alpina

La pretensió d’aquesta guia és que incorpori les 30 millors ferrades de Catalunya i de l’Aragó Oriental.
El fet d’haver comprovat in situ totes les informacions permet que la guia estigui molt actualitzada i que les valoracions de dificultat o d’altres aspectes passin sempre pel mateix sedàs, cosa que li dona important uniformitat i consistència.

 

 

Descubre el huerto biodinámico

Peter Berg
Ed.: La Fertilidad de la Tierra Ediciones

L’autor, des de fa més de 40 anys hortolà professional, comparteix la seva experiència a conrear amb èxit l’hort amb tècniques biodinàmiques. Ajudat de fotografies en detall i pas a pas ens ensenya a cuidar i millorar la terra; a descobrir els avantatges de respectar els ritmes de la natura; a enfortir les plantes i millorar el compost, seguint un calendari de tasques segons les estacions i aplicant les bases de l’agricultura biodinàmica. Ens apropa a la realitat pràctica d’obtenir gran diversitat de verdures i planes aromàtiques amb els sabors més autèntics.

 

Xina Fast Forward

Sergi Vicente
Ed.: Ara llibres

Xina Fast Forward és un relat trepidant, fet des del coneixement del territori i la cultura xineses. És una història d’amor i desamor a un país. Però sobretot és un llibre imprescindible per entendre com és la Xina d’avui i quin són els seus reptes immediats de futur.

 

Deixa una resposta: