Fitxa tècnica

Producció: Zoetrope Studios, Producers Sales Organization (PSO
Guió: William Kennedy, Francis Ford Coppola
Música: John Barry
Muntatge: Robert Q. Lovett i Barry Malkin
Durada: 2 h 7 min
Intèrprets: Richard Gere, Gregory Hines, Diane Lane, Lonette

McKee, Bob Hoskins, James Remar

 

Sinopsi

En plena època de la llei seca, el Cotton Club és un dels locals més emblemàtics dels Estats Units. Ubicat al barri de Harlem a Nova York, s’hi apleguen gàngsters, polítics i estrelles de cinema però no accepten gent negra Un jove trompetista (Richard Gere) veurà canviar la seva sort quan salva la vida d’un gàngster. Per la seva part, un ballarí negre (Gregory Hines) vol assolir l’èxit al conegut local.

A Cotton Club, Francis Ford Coppola recrea de forma magistral l’ambient del mític club amb una pel·lícula coral que combina gèneres cinematogràfics com el melodrama, el musical i el cinema negre. La pel·lícula destaca especialment pels seus números musicals i per un el magnífic tour de force final a l’estació central de Nova York. Una excel·lent oportunitat de revisar aquest film coincidint amb la celebració a Vic del Festival de Jazz.

Francis Ford Coppola

Nascut el 1939 a Detroit, va començar a dirigir migmetratges eròtics fins que Roger Corman va produir el seu primer film, Dementia 13 (1963). És un dels directors més influents de la seva generació, amb films clau del cinema modern com la trilogia d’El padrino, La conversación (1974), Apocalypse Now (1979) o La ley de la calle (1983).

Sessió programada en col·laboració amb la Vic Bang Jazz Cava dins de la programació del Voll-Damm 20è Festival de Jazz de Vic.

 

Quan? 

Dimarts, 8 de maig
Hora: 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

Deixa una resposta: