L’autora xilena Mariela Miño ha publicat recentment el seu segon llibre, El camino de Lizzy, una novel·la que denuncia la violència de gènere i la misogínia. Aquesta obra està disponible a les principals botigues de venda d’ebooks del panorama internacional: Amazon, Apple, GooglePlay, Kobo i Barnes and Noble.

La Lizzy, la jove protagonista d’aquesta història, es suïcida a l’edat de 14 anys a causa del maltractament i els abusos que rebia de part del seu pare. Tot i això, no esperava que la seva germana petita, la Mey, passés a ser la víctima. Després de ser maltractada pel seu progenitor, la Mey passa a casar-se i convertint-se en la víctima dels abusos del seu marit.

Així doncs, la Lizzy decideix que ja n’hi ha prou, que ha arribat el moment de passar a l’acció. Materialitzada en un cos de carn i ossos i convertint-se en la veïna de la Mey, tractarà, per tots els mitjans possibles, de salvar a la seva germana d’aquesta vida plena de penúries. Per aconseguir-ho, no estarà sola, sinó que en Matías, un policia, l’ajudarà.

Podrà sortir la Mey d’aquesta vida?
Pots llegir més sobre el llibre El camino de Lizzy, aquí.

Comparteix
AnteriorCrítica de ‘Manhunt: Unabomber’
Següent‘Papá Puerco’ de ‘Mundodisco’
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.

Deixa una resposta: