‘L’amic retrobat’ de Fred Uhlman

2435
9788496863101L’últim llibre que he llegit ha estat L’amic retrobat, escrit per Fred Uhlman. Vaig llegir aquest llibre durant un viatge d’avió, i en el viatge de tornada ja me’l vaig haver acabat i això demostra la facilitat per enganxar-te i llegir en rapidesa en aquest petit gran llibre.
No podria dir que L’amic retrobat només tracta sobre l’amistat, Uhlman té una manera de descriure el gran sentiment que uneix dues persones d’una manera que et fa patir a tu mateix sobre els personatges de manera irremeiable. No és només amistat, és amor incondicional, admiració i tristesa barrejada amb passió.
Un llibre que mentre narra la preciosa història entre dos nois, t’explica quina era la realitat de l’Alemanya durant la Segona Guerra Mundial i com moltes persones la van viure i patir; la crueltat i duresa en els fets que van succeir al passar les pàgines no et deixen indiferents. Entre calfreds, ganes de saber el que passarà a cada punt, i mil sentiments, vius de tot cor aquesta curta història que t’arriba al més profund. Per tant, no dubtaria a recomanar aquest llibre a totes les persones que busquin sentir emocions a flor de pell.
AnteriorSegona crònica del Festival de San Sebastián 2016
SegüentCrítica ‘As you are’
Avatar photo
Maria Ripoll Llopart (Tarragona, 1999) ha acabat la ESO a l'IES l'Alt Berguedà, a Bagà, i actualment està estudiant Batxillerat a Itàlia. Una gran amant dels llibres de tot tipus, sobretot dels romanços i aventures. Li encanta viatjar i els seus somnis són fer la volta al món amb una maleta plena de llibres i arribar a ser escriptora algun dia.